tisdag 13 januari 2009

14 januari

Vinter i Prag! Jättefint! Snön har legat över 14 dagar nu i trädgården! Det är kallt, kallare än Stockholm. Kryckorna har inga piggar så jag får helt enkelt sitta inne!
N har åkt iväg skidresan med skolan. Hoppas han kan hålla koll på sina prylar......Han har sitt huvud för det mesta under armen.
Igår kväll pratade A och jag om läxor och hon berättade om fredagen förra veckan (när jag var helt ovetande om familjen eftersom jag opererades då) att hon sett N läsa i en skolbok vid frukosten. Hon frågade om han pluggade till något prov - jo det gjorde han - men sa storasyster, du kan väl inte plugga in 40 Europeiska länder inkl deras huvudstäder några timmar innan provet!!?? Jo det gick visst jättebra - hade tydligen alla rätt! . Han hade nog haft en del genomgångar också men ändå.....Livet är orättvist ibland. Båda barnen fick jättefina betyg från första terminen!
Nu är det dags för duschen - det är inte så enkelt med ett ben utanför duschkabinen och se till att det inte blir blött, prova det! Dagens utmaning!

Inga kommentarer: