måndag 7 september 2009

Back in Prague!

Åh vilken tur att skolan har börjat!!!
Ja storasyster "fick" ju börja redan in slutet av augusti men lillebror fick lov att vänta ända tills idag!
Det känns att vardagen är tillbaka - walkingen har startat - Chi toning förhoppningsvis igång och så alla trevliga mail från vänner där hemma som vill komma på besök.
Lillebror är snart inte minst i familjen längre - vuxit ca 18 cm de senaste månaderna och när han svarar i telefon undrar man om man kommit fel!
A´s skola har haft en härlig start. Dom anordnar något som kallas "Week Without Walls". Eleverna har fått välja en aktivitet eller utflykt allt från vandring, rafting eller cykling till 4 dagar Paris eller Barcelona. A valde detta år att stanna i Prag och har varit på World Class i tre dagar. Dom har provat på allt; street dance, spinning, aerobic, maskinerna och mycket mer. Hon har haft jättekul!
N har som sagt väntat på att skolan skulle börja - trist att vara med mig....suck. Han är laddad nu och ska börja första dan idag med att ta sig med två olika bussar hem. Spännande och se när han kommer! Det är ju inte riktigt som hemma eftersom man inte kan fråga om man skulle komma fel.
F är tillbaka på jobbet och allt är som vanligt. Lediga fredagar är toppen tycker han som aldrig jobbat deltid. Mycket utav tiden går till att planera huset i Rönninge och få ihop alla trådar.
Själv har jag inga sysselsättningsproblem! Verksamheten (Forever living/Aloe Vera för er som inte vet!) blomstrar. Har några nya i teamet som är på g och några "gamla" som vill sätta fart. Skoj, skoj.
Prag är fantastiskt, ca 18-20 grader de senaste dagarna (29 innan dess!) och kalla nätter. Som riktig nordbo passar det mig jättebra. Det var kul att vara hemma på besök i somras men tycker ändå att det är skönt att vara tillbaka. Barnens skolgång här är fantastisk och skulle önska att den vara mer än ett år till. Men sån´t är livet och vi har planerat för vår hemkomst nästa år. Skolorna utvalda och ja huset ska ju vara färdigt till nästa höst. Vad jag ska göra är inte riktigt klart för det har hänt mycket på jobbet därhemma.
Lämna gärna en "kommentar" till bloggen.
tjingeling!

1 kommentar:

Eva sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)